Afscheid Godelieve Boselie

Met pijn in het hart heeft LGOG deze week afscheid genomen van Godelieve Boselie. Hoewel Godelieve slechts anderhalf jaar werkzaam is geweest op het Bureau heeft het LGOG onder haar impuls tal van voorheen onbegane paden betreden. Zo stond ze aan de wieg van de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief en introduceerde ze het LGOG op de sociale media. Ook zorgde ze ervoor dat het LGOG een aparte jeugdafdeling kreeg. Naast haar werkzaamheden bij LGOG was Godelieve ook docent op een middelbare school in Arnhem. Door uitbreiding van haar aantal schooluren moet ze nu afscheid nemen van het LGOG. Dat wil zeggen: ze blijft van op afstand actief voor LGOG, met name bij de jeugdleden en op het vlak van ledenwerving.

Het LGOG bedankt Godelieve voor haar inzet, hoopt nog vaak te kunnen profiteren van haar kennis en vaardigheden en wenst haar voor de toekomst alle goeds toe!

Godelieve op het Romeins Festival in Heerlen op 13 augustus 2017, samen met Martin van der Weerden, hoofdbestuurslid van LGOG en voorzitter van LGOG Kring Parkstad.