Bestel nu 'Licht op het zonneleen Gronsveld'

Licht op het zonneleen Gronsveld is een monumentaal boek van de hand van Th.J. van Rensch. Op wetenschappelijke wijze wordt hierin o.a. aandacht besteed aan de middeleeuwse ontginning van het Land Gronsveld, de adellijke heren die over Gronsveld regeerden, en de kleinschalige, maar zeer gecompliceerde organisatie van bestuur, belastingheffing en rechtspraak. Het is ook een verhaal over corruptie, familiebelangen, en verzet van de bevolking tegen onwelgevallige bestuurders. 

Licht op het zonneleen Gronsveld wordt uitgegeven als deel 23 van de reeks Werken van het LGOG. Formaat 20 x 26 cm, 752 pagina’s, gebonden en harde kaft. Samenvattingen in het Engels en Duits. Het boek is rijk geïllustreerd met circa 250 afbeeldingen en bevat veel groot afgebeelde kadastrale kaarten.  

Licht op het zonneleen Gronsveld kost bij voorintekening 32,50 euro per exemplaar als het wordt afgehaald en 42,50 euro per exemplaar bij verzending per post. Na verschijning kan het worden afgehaald in Maastricht, Gronsveld en Eijsden. Afhaallocaties, -data en -tijdstippen worden tijdig bekendgemaakt.  De voorintekening loopt tot  8 november 2017. Daarna is het boek via de plaatselijke boekhandel te bestellen voor 37,50 euro onder ISBN 978-90-71581-18-2. Licht op het zonneleen Gronsveld verschijnt 12 november 2017. 

Wilt u één of meerdere exemplaren bestellen? Vul dan onderstaand bestelformulier in én maak gelijktijdig het verschuldigde bedrag over op NL28 INGB 0006 5323 69 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. LGOG te Maastricht, o.v.v. ‘Gronsveld’.

Aflevering geschiedt na betaling.

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht

Uw bestelling
* Aantal exemplaren
Ik wil mijn bestelling laten bezorgen
Ik wil mijn bestelling afhalen in Maastricht
Gronsveld
Eijsden
Uw betaling
Ik heb 32,50 euro betaald voor het afhalen per exemplaar
Ik heb 42,50 euro betaald voor het bezorgen per exemplaar
Uw gegevens
* Naam
* Adres
* Postcode & woonplaats
* Telefoon
* E-mail