Koop nu 'Licht op het zonneleen Gronsveld'

Licht op het zonneleen Gronsveld is een monumentaal boek van de hand van Th.J. van Rensch. Op wetenschappelijke wijze wordt hierin o.a. aandacht besteed aan de middeleeuwse ontginning van het Land Gronsveld, de adellijke heren die over Gronsveld regeerden, en de kleinschalige, maar zeer gecompliceerde organisatie van bestuur, belastingheffing en rechtspraak. Het is ook een verhaal over corruptie, familiebelangen, en verzet van de bevolking tegen onwelgevallige bestuurders. 

Licht op het zonneleen Gronsveld wordt uitgegeven als deel 23 van de reeks Werken van het LGOG. Formaat 20 x 26 cm, 752 pagina’s, gebonden en harde kaft. Samenvattingen in het Engels en Duits. Het boek is rijk geïllustreerd met circa 250 afbeeldingen en bevat veel groot afgebeelde kadastrale kaarten.  

Licht op het zonneleen Gronsveld kost 37,50 euro per exemplaar als het wordt afgehaald bij het Bureau en 47,50 euro bij verzending per post (Aflevering geschiedt na betaling).

Wilt u één of meerdere exemplaren kopen? Vul dan onderstaand bestelformulier in én maak gelijktijdig het verschuldigde bedrag over op NL28 INGB 0006 5323 69 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. LGOG te Maastricht, o.v.v. ‘Gronsveld’. (Als u uw boek op het bureau komt afhalen kunt u ook ter plekke - graag gepast - betalen.)


Vragen aangeduid met een * zijn verplicht

Uw bestelling
* Aantal exemplaren
Ik wil mijn bestelling afhalen op het bureau in Maastricht
laten bezorgen
Uw betaling
Ik heb 37,50 euro betaald voor het afhalen per exemplaar
Ik heb 47,50 euro betaald voor het bezorgen per exemplaar
Uw gegevens
* Naam
* Adres
* Postcode & woonplaats
* Telefoon
* E-mail